De perfecte metgezel

Uniek, toegankelijk en toch vol van smaak. Dit is iets wat je niet alleen terug vindt in ons eten, maar het is ook een ideale beschrijving voor ons assortiment aan dranken. Hieronder vind je gegarandeerd de perfecte metgezel om de ultieme Jeanne.Food-beleving te hebben. 

Villa Clara - Cava brut

Gemaakt op basis van 70% Macabeo en 30% Parellada.  De cava oogt lichtgeel met groene schaduw in het glas. De cava proeft goed gestructureerd in de mond.

 

Hij is zeer goed opbruisend en op het pallet proef je een goede balans met frisheid op het einde. Deze cava bevat eveneens fruitige aroma’s met ouderdomstoetsen. 

Past perfect bij onze ontbijten

16,00 EUR/per fles

Domaine Ste Michelle - Cuvée brut

De Cuvée Brut is gemaakt van 88 % Chardonnay en 12 % Pinot Noir. De kleur is briljant en stralend, en krijgt een fonkelend karakter door een regelmatige stroom van kleine fijne belletjes. Het aroma ademt frisse groene appelen, aardbeien en toast.


De smaak is heel verfijnd en eindigt in een frisse, droge afdronk met veel lengte. Het expressieve en fruitige karakter en de mooie romige mousse weerspiegelen de uitmuntende kwaliteit. Dit is een uitstekend aperitief door zijn verfijndheid, zijn frisheid en zijn lengte. Uitstekende keuze voor de liefhebbers van net dat tikkeltje meer!

Past perfect bij onze sharing plates en ontbijten

27,00 EUR/per fles

Miopasso PRIMITIVO 2018 - rood

Miopasso Primitivo Puglia is een perfecte combinatie van locale traditie en moderne wijnproductie.


Hij is robuust en tegelijk verfijnd en zijdeachtig. In de neus donker rijp fruit zoals zwarte bessen, en in de mond komt dat heerlijke fruit terug. 100% Primitivodruif.

Past perfect bij onze sharing plates

15,00 EUR/per fles

Bodega Santa Ana ‘Caracter’ Chenin Blanc – Chardonnay 2019

Bodegas Santa Ana Caracter Chenin Blanc - Chardonnay is een schitterend strogeel met een mooie ingetogen geur van meloen, peer en perzik, rijp en zwoel. In de smaak wat vetter, ronder van stijl, lichtjes exotisch maar met voldoende frisheid.


Het is een frisfruitige droge drinkwijn gemaakt van 50% Chenin Blanc en 50% Chardonnay. De druiven worden met veel zorg handmatig geplukt om zo een optimaal smaak te hebben voor deze zeer betaalbare wijn.

De pluk zelf gebeurt in de ochtenkoelte om het droge karakter van deze Caracter te kunnen optimaliseren.


Past perfect bij onze sharing plates

12,00 EUR/per fles